Close x

Abide in Jesus

Autor: Macale, Kate

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780995125599

27,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Abide in Jesus, a study booklet, is an invitation to learn more about who Jesus is as 'The True Vine' and His good grace towards us, in the New King James Version of John 15:1-8.

Learn more about who God is as Father and Son in these verses, what fruit looks like, and what it means to abide in Jesus.

This study gives opportunity to closely look at each verse, answer relating questions, as well as looking up other verses in the Bible to find out more about God's character.

The book of John in the Bible is known as the love book. In Chapter 15:1-8 Jesus talks about who He is, who the Father is, and who we are as His children abiding in Him - the one True Vine.

"I am the true vine, and My Father is the vinedresser...'

Perfect for Bible study groups!

Mai multe informatii
Autor Macale, Kate
Editura Dream Co Publishing
Dimensiuni 148 x 210 x 10
Data Publicarii 28/10/2019
Format Necartonata
Numar pagini 28
Descriere RO Ramaneti in Isus, o brosura de studiu, este o invitatie de a afla mai multe despre cine este Isus ca „Adevarata Vita de vie” si bunul Sau har fata de noi, in Noua versiune King James din Ioan 15: 1-8. Aflati mai multe despre cine Dumnezeu este ca Tatal si Fiul in aceste versete, cum arata fructul si ce inseamna sa ramai in Isus. Acest studiu ofera posibilitatea de a privi indeaproape fiecare verset, de a raspunde la intrebari legate, precum si de a cauta alte versete din Biblie pentru a gasi Aflati mai multe despre caracterul lui Dumnezeu. Cartea lui Ioan din Biblie este cunoscuta sub numele de carte de dragoste.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ramaneti in Isus, o brosura de studiu, este o invitatie de a afla mai multe despre cine este Isus ca „Adevarata Vita de vie” si bunul Sau har fata de noi, in Noua versiune King James din Ioan 15: 1-8. Aflati mai multe despre cine Dumnezeu este ca Tatal si Fiul in aceste versete, cum arata fructul si ce inseamna sa ramai in Isus. Acest studiu ofera posibilitatea de a privi indeaproape fiecare verset, de a raspunde la intrebari legate, precum si de a cauta alte versete din Biblie pentru a gasi Aflati mai multe despre caracterul lui Dumnezeu. Cartea lui Ioan din Biblie este cunoscuta sub numele de carte de dragoste.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Abide in Jesus
Rating-ul dumneavoastra