Close x

Acts


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781108468688

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This more accessible version of Keener's monumental, 4500-page commentary on Acts, makes more widely available the decades of research behind that widely-acclaimed work. Sensitive to the Act's narrative unity, this work is especially known for its direct engagement with the wide range of ancient Jewish and Greco-Roman sources.

Mai multe informatii
Autor Keener, Craig S. (Asbury Theological Seminary, Kentucky)
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 152 x 227 x 40
Data Publicarii 02/04/2020
Format Necartonata
Numar pagini 714
Descriere RO Aceasta versiune mai accesibila a comentariului monumental al lui Keener, de 4500 de pagini despre Acts, face mai disponibila pe scara larga deceniile de cercetare din spatele acelei lucrari foarte apreciate. Sensibila la unitatea narativa a Actului, aceasta lucrare este cunoscuta in special pentru angajamentul sau direct cu gama larga de surse antice evreiesti si greco-romane.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta versiune mai accesibila a comentariului monumental al lui Keener, de 4500 de pagini despre Acts, face mai disponibila pe scara larga deceniile de cercetare din spatele acelei lucrari foarte apreciate. Sensibila la unitatea narativa a Actului, aceasta lucrare este cunoscuta in special pentru angajamentul sau direct cu gama larga de surse antice evreiesti si greco-romane.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Acts
Rating-ul dumneavoastra