Close x

Agile Testing

Autor: Watkins, John

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780521191814

530,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A practical guide for professionals, practitioners, and researchers faced with creating and rolling out their own agile testing processes. As well as describing the prominent agile methods, it provides twenty real-world case studies of practitioners using agile methods and draws upon their experiences to help propose their own agile methods.

Mai multe informatii
Autor Watkins, John
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 184 x 262 x 19
Data Publicarii 27/07/2009
Format Cartonata
Numar pagini 334
Descriere RO Un ghid practic pentru profesionisti, practicieni si cercetatori care se confrunta cu crearea si implementarea propriilor procese de testare agile. Pe langa descrierea metodelor agile proeminente, ofera douazeci de studii de caz din lumea reala ale practicienilor care folosesc metode agile si se bazeaza pe experientele lor pentru a ajuta la propunerea propriilor metode agile.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un ghid practic pentru profesionisti, practicieni si cercetatori care se confrunta cu crearea si implementarea propriilor procese de testare agile. Pe langa descrierea metodelor agile proeminente, ofera douazeci de studii de caz din lumea reala ale practicienilor care folosesc metode agile si se bazeaza pe experientele lor pentru a ajuta la propunerea propriilor metode agile.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Agile Testing
Rating-ul dumneavoastra