Close x

ALPENGLOW - THE FINEST CLIMBS ON THE 4000M PEAKS OF THE ALPS

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781916123106

301,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
After nearly a decade of climbing to reach all 82 summits over 4000m, Ben Tibbetts sets out his selection of the most compelling routes in the Alps. He describes his journey on each ascent through a series of stirring adventures, into which are woven threads of historical ascents from the earliest days of alpine climbing to its present day.

Mai multe informatii
Editura Ben Tibbetts
Dimensiuni 311 x 259 x 29
Data Publicarii 04/09/2019
Format Cartonata
Numar pagini 320
Descriere RO Dupa aproape un deceniu de urcare pentru a atinge toate cele 82 de varfuri de peste 4000m, Ben Tibbetts isi prezinta selectia celor mai convingatoare cai din Alpi. El isi descrie calatoria la fiecare ascensiune printr-o serie de aventuri agitate, in care sunt tesute fire de ascensiuni istorice de la primele zile de alpinism pana in zilele noastre.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dupa aproape un deceniu de urcare pentru a atinge toate cele 82 de varfuri de peste 4000m, Ben Tibbetts isi prezinta selectia celor mai convingatoare cai din Alpi. El isi descrie calatoria la fiecare ascensiune printr-o serie de aventuri agitate, in care sunt tesute fire de ascensiuni istorice de la primele zile de alpinism pana in zilele noastre.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ALPENGLOW - THE FINEST CLIMBS ON THE 4000M PEAKS OF THE ALPS
Rating-ul dumneavoastra