Close x

Amerikarate


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781632292513

83,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
AmeriKarate is the story of Sam, a war hero who wants to lead a normal life, but is thrust into protecting America from an evil ninja invasion. When he meets a fellow karate fanatic in the form of CIA agent Cynthia Weaver, the chemistry can be cut with a katana as the two join up to take down evil. Will they be able to overthrow the megalomaniacal super-ninja, Neon...or will their sparks ignite a karate-fire that will consume them both?!

Mai multe informatii
Autor McKinney, Brockton / Kalman, Corey
Editura Action Lab Entertainment, Inc.
Dimensiuni 166 x 258 x 10
Data Publicarii 01/08/2017
Format Necartonata
Numar pagini 128
Descriere RO AmeriKarate este povestea lui Sam, un erou de razboi care doreste sa duca o viata normala, dar este impins in protejarea Americii de o invazie ninja malefica. Cand intalneste un coleg fanat de karate sub forma agentului CIA Cynthia Weaver, chimia poate fi taiata cu o katana pe masura ce cei doi se unesc pentru a elimina raul.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
AmeriKarate este povestea lui Sam, un erou de razboi care doreste sa duca o viata normala, dar este impins in protejarea Americii de o invazie ninja malefica. Cand intalneste un coleg fanat de karate sub forma agentului CIA Cynthia Weaver, chimia poate fi taiata cu o katana pe masura ce cei doi se unesc pentru a elimina raul.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Amerikarate
Rating-ul dumneavoastra