Close x

Answer Set Programming


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030246570

271,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Answer set programming (ASP) is a programming methodology oriented towards combinatorial search problems. ASP is a form of declarative programming: an ASP program describes what is counted as a solution to the problem, but does not specify an algorithm for solving it.

Mai multe informatii
Autor Lifschitz, Vladimir
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 235 x 155
Data Publicarii 18/09/2019
Format Cartonata
Numar pagini 190
Descriere RO Programarea setului de raspunsuri (ASP) este o metodologie de programare orientata spre probleme de cautare combinatorie. ASP este o forma de programare declarativa: un program ASP descrie ceea ce este considerat o solutie la problema, dar nu specifica un algoritm pentru rezolvarea acesteia.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Programarea setului de raspunsuri (ASP) este o metodologie de programare orientata spre probleme de cautare combinatorie. ASP este o forma de programare declarativa: un program ASP descrie ceea ce este considerat o solutie la problema, dar nu specifica un algoritm pentru rezolvarea acesteia.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Answer Set Programming
Rating-ul dumneavoastra