Close x

AQA Activate for KS3: Teacher Handbook 1


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198408260

422,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
AQA Activate for KS3 is designed to support every student on their journey through secondary science with AQA. This Teacher Handbook accompanies Student Book, with lesson suggestions that build the maths, literacy and enquiry skills vital for success in the new GCSEs, and full differentiated outcomes for Know, Apply, and Extend.

Mai multe informatii
Autor Broadley, Simon / Matthews, Mark / Stutt, Victoria / Thomas, Nicky / Locke, Jo / Gardom Hulme, Philippa
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 427 x 297 x 18
Data Publicarii 11/11/2016
Format Necartonata
Numar pagini 240
Descriere RO AQA Activate pentru KS3 este conceput pentru a sprijini fiecare student in calatoria lor prin stiinte secundare cu AQA. Acest manual al profesorului insoteste Cartea studentilor, cu sugestii de lectii care construiesc abilitatile de matematica, alfabetizare si cercetare vitale pentru succesul noilor GCSE si rezultate complet diferentiate pentru Cunoastere, Aplicare si Extindere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
AQA Activate pentru KS3 este conceput pentru a sprijini fiecare student in calatoria lor prin stiinte secundare cu AQA. Acest manual al profesorului insoteste Cartea studentilor, cu sugestii de lectii care construiesc abilitatile de matematica, alfabetizare si cercetare vitale pentru succesul noilor GCSE si rezultate complet diferentiate pentru Cunoastere, Aplicare si Extindere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AQA Activate for KS3: Teacher Handbook 1
Rating-ul dumneavoastra