Close x

Art of Felt

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780500287316

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Offers an overview of felt and feltmaking with the aid of more than 300 photographs. This book includes basic techniques that can be used to create felted fabrics from scratch, such as needle-felting and tufting, along with imaginative ways with readymade felt. It is suitable for craftspeople, textile designers and students.

Mai multe informatii
Editura Thames & Hudson Ltd
Dimensiuni 231 x 234 x 30
Data Publicarii 01/04/2008
Format Necartonata
Numar pagini 312
Descriere RO Ofera o imagine de ansamblu a paslelor si a fetelor cu ajutorul a peste 300 de fotografii. Aceasta carte include tehnici de baza care pot fi utilizate pentru a crea tesaturi din pasla de la zero, cum ar fi impaslirea acului si smocul, impreuna cu moduri imaginative cu pasla readymade.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera o imagine de ansamblu a paslelor si a fetelor cu ajutorul a peste 300 de fotografii. Aceasta carte include tehnici de baza care pot fi utilizate pentru a crea tesaturi din pasla de la zero, cum ar fi impaslirea acului si smocul, impreuna cu moduri imaginative cu pasla readymade.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Art of Felt
Rating-ul dumneavoastra