Close x

Athens 415


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780472054466

153,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Designed for classroom use, Athens 415 is a source-based presentation of ancient urban life ideal for the study of a people and their institutions and beliefs. Original texts are presented along with thoughtful discussion and analyses by Clara Shaw Hardy in an engaging narrative that draws students into Athens' crisis.

Mai multe informatii
Autor Hardy, Clara Shaw
Editura The University of Michigan Press
Data Publicarii 30/04/2020
Format Necartonata
Numar pagini 210
Descriere RO Conceput pentru utilizarea in clasa, Athens 415 este o prezentare bazata pe surse a vietii urbane antice, ideala pentru studiul unui popor, a institutiilor si credintelor sale. Textele originale sunt prezentate impreuna cu discutii si analize ingrijite de Clara Shaw Hardy intr-o naratiune atragatoare care ii atrage pe studenti in criza Atenei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Conceput pentru utilizarea in clasa, Athens 415 este o prezentare bazata pe surse a vietii urbane antice, ideala pentru studiul unui popor, a institutiilor si credintelor sale. Textele originale sunt prezentate impreuna cu discutii si analize ingrijite de Clara Shaw Hardy intr-o naratiune atragatoare care ii atrage pe studenti in criza Atenei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Athens 415
Rating-ul dumneavoastra