Close x

Atlas of Thoracoscopic-lapacoscopic Esophagectomy

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811339684

1.086,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
the increasing prevalence of robotic surgery for these procedures. The Atlas offers an essential guide for practitioners and trainees, laparoscopic and thoracoscopic surgeons, and experienced esophageal surgeons who are preparing to change to minimal invasive techniques for the management of esophageal carcinoma.

Mai multe informatii
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 279 x 210
Data Publicarii 08/01/2019
Format Necartonata
Numar pagini 194
Descriere RO prevalenta crescanda a chirurgiei robotizate pentru aceste proceduri. Atlas ofera un ghid esential pentru practicienii si stagiarii, chirurgii laparoscopici si toracoscopici si chirurgii esofagieni cu experienta care se pregatesc sa treaca la tehnici invazive minime pentru gestionarea carcinomului esofagian.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
prevalenta crescanda a chirurgiei robotizate pentru aceste proceduri. Atlas ofera un ghid esential pentru practicienii si stagiarii, chirurgii laparoscopici si toracoscopici si chirurgii esofagieni cu experienta care se pregatesc sa treaca la tehnici invazive minime pentru gestionarea carcinomului esofagian.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Atlas of Thoracoscopic-lapacoscopic Esophagectomy
Rating-ul dumneavoastra