Close x

Azalea 11

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780988692893

189,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Introduces to the world new writers as well as promising translators, providing the academic community of Korean studies with well-translated texts for college courses. Writers from around the world also share their experience of Korean literature or culture with wider audiences.

Mai multe informatii
Editura Harvard University, Korea Institute
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 30/08/2018
Format Necartonata
Numar pagini 319
Descriere RO Prezinta lumii scriitori noi, precum si traducatori promitatori, oferind comunitatii academice de studii coreene texte bine traduse pentru cursuri de facultate. Scriitorii din intreaga lume impartasesc, de asemenea, experienta lor din literatura sau cultura coreeana cu un public mai larg.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta lumii scriitori noi, precum si traducatori promitatori, oferind comunitatii academice de studii coreene texte bine traduse pentru cursuri de facultate. Scriitorii din intreaga lume impartasesc, de asemenea, experienta lor din literatura sau cultura coreeana cu un public mai larg.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Azalea 11
Rating-ul dumneavoastra