Close x

Basic Guide to Orthodontic Dental Nursing

Autor: Grist, Fiona

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781444333183

212,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Basic Guide to Orthodontic Dental Nursing is a must-have introduction for those seeking to develop their knowledge and understanding of this core area of clinical practice. Written in a clear and accessible format, with colour illustration throughout, the book is a guide for all dental nurses with an interest in orthodontics.

Mai multe informatii
Autor Grist, Fiona
Editura John Wiley and Sons Ltd
Dimensiuni 231 x 155 x 16
Data Publicarii 10/09/2010
Format Necartonata
Numar pagini 312
Descriere RO Ghidul de baza pentru asistenta dentara ortodontica este o introducere obligatorie pentru cei care doresc sa-si dezvolte cunostintele si intelegerea acestui domeniu de baza al practicii clinice. Scrisa intr-un format clar si accesibil, cu ilustratii color in toata lumea, cartea este un ghid pentru toate asistentele medicale dentare interesate de ortodontie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ghidul de baza pentru asistenta dentara ortodontica este o introducere obligatorie pentru cei care doresc sa-si dezvolte cunostintele si intelegerea acestui domeniu de baza al practicii clinice. Scrisa intr-un format clar si accesibil, cu ilustratii color in toata lumea, cartea este un ghid pentru toate asistentele medicale dentare interesate de ortodontie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Basic Guide to Orthodontic Dental Nursing
Rating-ul dumneavoastra