Close x

Bauer Brothers


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780565093594

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A beautiful collection of artworks from the eighteenth and nineteenth centuries by Franz and Ferdinand Bauer, two of the most accomplished natural history artists of all time. It is illustrated with images from the superb archive of Bauer drawings at the Natural History Museum Library, many of which have never been published before.

Mai multe informatii
Autor Cooper, Paul Martyn
Editura The Natural History Museum
Dimensiuni 220 x 254 x 13
Data Publicarii 01/10/2015
Format Necartonata
Numar pagini 112
Descriere RO O frumoasa colectie de lucrari de arta din secolele al XVIII-lea si al XIX-lea realizate de Franz si Ferdinand Bauer, doi dintre cei mai performanti artisti de istorie naturala din toate timpurile. Este ilustrat cu imagini din superba arhiva de desene Bauer de la Biblioteca Muzeului de Istorie Naturala, multe dintre ele nefiind publicate pana acum.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O frumoasa colectie de lucrari de arta din secolele al XVIII-lea si al XIX-lea realizate de Franz si Ferdinand Bauer, doi dintre cei mai performanti artisti de istorie naturala din toate timpurile. Este ilustrat cu imagini din superba arhiva de desene Bauer de la Biblioteca Muzeului de Istorie Naturala, multe dintre ele nefiind publicate pana acum.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Bauer Brothers
Rating-ul dumneavoastra