Close x

Beyond Spectacle


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 31/12/2019)

SKU:
9781487525507

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Beyond Spectacle will cement Haywood's deservedly prominent place in the canon of eighteenth-century fiction and position her as a writer whose work speaks not only to female agency, but to eighteenth-century writers, gender relations, and power politics as well.

Mai multe informatii
Autor Merritt, Juliette
Editura University of Toronto Press
Dimensiuni 229 x 152
Data Publicarii 31/12/2019
Format Necartonata
Numar pagini 190
Descriere RO Dincolo de spectacol va cimenta locul meritat proeminent al lui Haywood in canonul fictiunii din secolul al XVIII-lea si o va pozitiona ca o scriitoare a carei opera vorbeste nu numai agentiei feminine, ci si scriitorilor din secolul al XVIII-lea, relatiilor de gen si politicii de putere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dincolo de spectacol va cimenta locul meritat proeminent al lui Haywood in canonul fictiunii din secolul al XVIII-lea si o va pozitiona ca o scriitoare a carei opera vorbeste nu numai agentiei feminine, ci si scriitorilor din secolul al XVIII-lea, relatiilor de gen si politicii de putere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Beyond Spectacle
Rating-ul dumneavoastra