Close x

Big Book of Customer Service Training Games


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780077114763

108,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Helps trainers and managers teach the basics of providing customer service. This title includes activities that provide techniques for maintaining a positive service attitude, speaking and communicating clearly, honing superior telephone skills, and learning the best approaches to dealing with difficult customers.

Mai multe informatii
Autor Carlaw, Peggy / Deming, Vasudha
Editura McGraw-Hill Education - Europe
Dimensiuni 232 x 186 x 13
Data Publicarii 01/10/2006
Format Necartonata
Numar pagini 209
Descriere RO Ajuta formatorii si managerii sa invete elementele de baza ale furnizarii de servicii pentru clienti. Acest titlu include activitati care ofera tehnici pentru mentinerea unei atitudini de serviciu pozitive, vorbirea si comunicarea clara, perfectionarea abilitatilor telefonice superioare si invatarea celor mai bune abordari pentru a face fata clientilor dificili.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ajuta formatorii si managerii sa invete elementele de baza ale furnizarii de servicii pentru clienti. Acest titlu include activitati care ofera tehnici pentru mentinerea unei atitudini de serviciu pozitive, vorbirea si comunicarea clara, perfectionarea abilitatilor telefonice superioare si invatarea celor mai bune abordari pentru a face fata clientilor dificili.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Big Book of Customer Service Training Games
Rating-ul dumneavoastra