Close x

Birthdays!

Autor: Oaks, Ruby

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781250228536

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A keepsake memory book of your child's first 18 birthdays

A beautiful new entry into the keepsake journaling market, All About You gives parents a place to track their child's growth and development by making entries on each birthday from 1 to 18. With pages to mark milestones, funny moments, and accomplishments of the year, along with places to paste in photos, this journal helps you create a lasting keepsake of your son or daughter's childhood.

Mai multe informatii
Autor Oaks, Ruby
Editura Castle Point Books
Dimensiuni 232 x 198 x 17
Data Publicarii 10/09/2019
Format Cartonata
Numar pagini 112
Descriere RO O carte de memorie a primelor 18 zile de nastere a copilului dvs. O noua si frumoasa intrare pe piata jurnalelor de suveniruri, All About You ofera parintilor un loc in care sa urmareasca cresterea si dezvoltarea copilului, facand intrari la fiecare zi de nastere de la 1 la 18. Cu pagini pentru a marca etapele , momente amuzante si realizari ale anului, impreuna cu locuri de lipit in fotografii, acest jurnal va ajuta sa creati un memoriu durabil al copilariei fiului sau fiicei dumneavoastra.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O carte de memorie a primelor 18 zile de nastere a copilului dvs. O noua si frumoasa intrare pe piata jurnalelor de suveniruri, All About You ofera parintilor un loc in care sa urmareasca cresterea si dezvoltarea copilului, facand intrari la fiecare zi de nastere de la 1 la 18. Cu pagini pentru a marca etapele , momente amuzante si realizari ale anului, impreuna cu locuri de lipit in fotografii, acest jurnal va ajuta sa creati un memoriu durabil al copilariei fiului sau fiicei dumneavoastra.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Birthdays!
Rating-ul dumneavoastra