Close x

BITCOIN DICTIONARY

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781494439644

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Bitcoin Dictionary is a collection of definitions of Bitcoin-related terms for the community of Bitcoin users, developers, businesses as well as anyone interested in Bitcoin. Before the Bitcoin Dictionary, there was no single authoritative source of standardised definition of the terms that the people in the Bitcoin community were continually coming up with. This project solves that problem by putting the definitions of all the Bitcoin related terms in one place.

Mai multe informatii
Editura END OF LINE CLEARANCE BOOK
Dimensiuni 210 x 150 x 22
Data Publicarii 01/01/1900
Format Necartonata
Descriere RO Dictionarul Bitcoin este o colectie de definitii ale termenilor legati de Bitcoin pentru comunitatea de utilizatori, dezvoltatori, companii, precum si pentru oricine este interesat de Bitcoin. Inainte de Dictionarul Bitcoin, nu exista o singura sursa autoritara de definitie standardizata a termenilor cu care oamenii din comunitatea Bitcoin veneau continuu.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dictionarul Bitcoin este o colectie de definitii ale termenilor legati de Bitcoin pentru comunitatea de utilizatori, dezvoltatori, companii, precum si pentru oricine este interesat de Bitcoin. Inainte de Dictionarul Bitcoin, nu exista o singura sursa autoritara de definitie standardizata a termenilor cu care oamenii din comunitatea Bitcoin veneau continuu.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:BITCOIN DICTIONARY
Rating-ul dumneavoastra