5 cărți pentru copii mici și mari

“Cartea este un cadou pe care poți să îl desfaci o dată , și încă o dată , și încă odată…”, așa cum bine spune Garrison Keillor, dar acesta este doar unul dintre nenumăratele motive pentru care o carte reprezintă mai mult decât un dar, este apropierea dintre doi oameni, garanția unei amintiri de o viață. O carte poate fi dăruită oricând, cu sau fără pretextul unui eveniment, dar sărbătorile reprezintă, cu atât mai mult, un moment perfect pentru o carte în dar. Și pentru că ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, vă propunem un top al celor mai frumoase cărți de Crăciun ale tuturor timpurilor. #1  Povestea unui bătrân singuratic și ursuz care detestă Crăciunul este vizitat într-o noapte de Ajun de trei spirite, întruchipări ale trecutului, prezentului și viitorului său, care reușesc să-i schimbe viziunea și atitudinea față de valorile unei vieți, față de familie, generozitate și fericire.

#2  O carte despre spiritul regăsit al Crăciunului. Povestea unui băiețel care, după ce și-a pierdut credința în Moș Crăciun, pornește în aventura vieții sale, din care se întoarce convins că bucuria Crăciunului există cu adevărat pentru cei care sunt dispuși să o vadă.

#3   O  poveste emoționantă despre Moș Crăciun, trăită alături de zâne, reni, spirite bune și rele și nenumărate alte personaje fantastice, o aventură magică pentru copii și părinți.

#4    O carte despre magia nopții dinaintea Crăciunului, în care povestea se îmbină cu imaginile, reușind să redea perfect emoția și bucuria sărbătorilor.

#5   Încercarea eșuată de a distruge bucuria Crăciunului este în mod inconfundabil redată într-o poveste care aduce zâmbetul pe buze.

Cinci cărți magice pentru copii, părinți și bunici. Voi aveți vreo carte de Crăciun preferată? :)