Black Friday 2017- Most Wanted

Hey, bookworms! A mai trecut un Black Friday pe okian.ro. Sperăm că v-ați luat toate cărțile din wishlist și că ați fost încântați de prețuri. După câteva zile extrem de agitate pentru echipa noastră, luăm un moment de respiro ca să vă spunem care au fost cele mai vândute produse din campania aceasta.

Potterheads rule!

Nu zic asta pentru că sunt și eu unul dintre Potterheads, ci pentru că indiferent cât timp trece de când povestea lui Harry s-a încheiat, există mereu cititori noi sau cititori care se întorc în universul magic. Așadar, în topul vânzărilor de Black Friday se află și:

Fantasy Realm

Cititorii de fantasy și-au făcut de cap weekendul acesta. În topul de Black Friday se regăsesc destul de multe titluri fantasy:

Young Adult Forever

Ca întotdeauna, cărțile din sfera Young Adult nu lipsesc din topul vânzărilor. Atât titluri noi cât și titluri mai vechi v-au atras atenția :)

Poetry for the Soul

Ne bucurăm să vedem că v-ați îndreptat și spre poezie, din când în când cu toții avem nevoie de versuri pentru suflet. Dintre titlurile care v-au cucerit acest Black Friday:

Clasici și moderni

Titluri esențiale pentru orice bibliotecă de cititor care se respectă. Vă las aici câteva:

Lecturi serioase

Cititorii de non-ficțiune au avut o selecție vastă de titluri în oferta de Black Friday. Dintre toate, acestea au fost cele mai populare:

Cărți pentru copii

Cititorii mici se vor delecta în următoarea perioadă cu titluri precum:

A bit of this, a bit of that

Manga și Comics: Beauty si Lifestyle Lista ar putea continua, dar o închei aici. Ne bucurăm să vedem interes pentru lectură și că încheiem încă o campanie Black Friday încununată de succes. Over and out, bookworms! Aștept să-mi spuneți dacă v-ați luat tot ce aveați pe wishlist, în comentarii.