Black Friday 2017- Something bookish this way comes

Sunt sigură că deja știi ce aduce luna Noiembrie, nu? Ne pregătim intens ( dar o facem cu drag) de o perioadă extrem de solicitantă și agitată: Black Friday sau cum zicem noi la Okian, Book Friday.  Pregătim oferte, reduceri absolut irezistibile, alegem cărți peste cărți (și nu numai) și începem să numărăm zilele până la start. După cum te-am obișnuit deja, vom avea muuuuuulte prețuri promoționale, deci vei avea de unde alege. Dacă nu ți-ai adăugat produsele pe care ți le dorești în wishlist, îți recomandăm călduros  să nu mai stai pe gânduri și să o faci. E primul pas spre a-ți comanda tot ce-ți dorești de Black Friday, rapid și eficient. Îți sugerez și să te abonezi la newsletter, ca să fii primul care află când încep cele mai mari reduceri ale anului.  Pentru că suntem și noi nerăbdători să vă dezvăluim ce vă așteaptă de Black Friday pe okian.ro, vă las aici câteva mici ”indicii”. Întreaga ofertă o veți descoperi când începe nebunia :)

Are you ready for Black Friday?

black friday excitement

Quite a bit of fiction...

Thrillers, SF, YA, Classics,  ficțiune literară, literatură pentru copii, fantasy, literatură modernă, ficțiune istorică... you name it, we have it. E momentul perfect pentru a-ți umple rafturile cu toate cărțile la care te gândești de ceva timp deoarece reducerile sunt masive și ajung până la -80%. P.S. Avem și câteva ediții de colecție, perfecte pentru a fi oferite cadou.

A dash of non-fiction

Business, marketing, psihologie, finanțe, biografii, memorii, fashion, lifestyle, beauty and more. Dacă vrei să înveți ceva nou, fie pentru carieră, fie din pasiune pentru subiect, suntem aici pentru tine. Pregătim o selecție variată de titluri de non-ficțiune care să te ajute să mai faci un pas spre ceea ce ți-ai propus să realizezi.

A pinch of poetry and a spoonful of tea

Titluri care au luat cu asalt lumea în 2017, precum Milk and Honey, The Princess Saves Herself in this One, The Sun and Her Flowers și altele te vor aștepta și îți vor oferi doza de poezie de care ai nevoie din când în când. Pentru că suntem niște romantici, recomandăm ca lectura de poezii să fie acompaniată de o ceașcă aburindă de ceai delicios.

A splash of comics & manga

Fanii manga și comics au și ei de unde să aleagă. Cele mai populare serii vor fi incluse în oferta de Black Friday: One Piece, Death Note,  și multe altele.

A cup of various goodies: games, collectibles, accessories, colouring books

Vă ziceam că nu ne limităm numai la cărți. Pregătim oferte simpatice și la jocuri (educative, board games, puzzles), accesorii și cadouri (hey! vine Crăciunul) și collectibles pentru cei mai mari fani Game of Thrones, Harry Potter și altele. Nu uităm nici de cei care adoră să coloreze după o zi lungă.

.... and a hint of madness

Black Friday aduce cu sine destul de multă nebunie. Comenzi multe, stocuri care se epuizează, site care cedează nervos, comenzi care se livrează mai greuț,  întrebări nenumărate pe toate canalele de comunicare și tot așa. Ca în fiecare an, ne dăm silința să rezolvăm toate problemele care pot apărea, să răspundem cât de repede putem la întrebări, să trimitem coletele cât de repede se poate și să fie bine pentru toată lumea. Dacă apar totuși ceva probleme, apelăm la răbdarea și înțelegerea voastră :) We're only human after all și mereu există scăpări dar sperăm că super prețurile pe care le pregătim să vă bucure.  

Black  Friday începe joi, 16.11.2017.  Stai cu ochii pe newsletter pentru mai multe informații. ;)

Over and out, bookworms! Revenim la ofertele noastre. See you when it's all black.