Lansare de carte: NETWOKING – Ghid de supravietuire pentru profesionisti

Marti, 28 septembrie incepand cu ora 16:00 in cadrul librariei Okian are loc lansarea cartii ”Networking - Ghid de supravietuire pentru profesionisti” scrisă de Filipe Carrera.
Despre carte
Cartea “Networking – Ghid de Supravietuire pentru profesionisti” este destinata tuturor celor dornici sa avanseze in carierele si afacerile lor, oferind o serie intreaga de “arme de influenta” pe care putini le cunosc si cu atat mai putini le aplica spre binele lor. Ca un adevarat ghid, cartea abunda in exemple concrete si situatii traite atat de autor, cat si de profesionisti din 18 tari, in diferite ambiente, contexte si culturi. O atentie deosebita este acordata internetului si posibilitatilor pe care acesta le ofera. Un alt ingredient care face aceasta carte speciala este simplitatea cu care a fost scrisa si usurinta cu care se poate parcurge putand fi inteleasa de orice profesionist. Atat directorii de multinationala, cat si cei care lucreaza pe cont propriu ca liber profesionisti vor gasi in aceasta carte o adevarata resursa de trucuri care se vor dovedi utile in castigarea de noi parteneri de afaceri.
Despre autor:
Filipe Carrera este un trainer de renume interntaional care a susținut seminarii și workshopuri în peste 40 de țări, de pe 4 continente. Formarea lui profesională este complexă și constă în: licență în Economie la Institutul Superior de Economie şi Gestiune, Masterat în e-Business şi e-Commerce la Universitatea Politehnică din Madrid. Susține cursuri postuniversitare în Marketing, Afaceri Electronice şi Gestiunea de e-Learning. Activitatea lui profesională vizează domenii largi de competență, iar dacă este să-l cităm, specializarea lui este “All industries”. Colaborarea cu România aduce în prim plan atât parteneriate cu instituții academice, cât și cu organizații non-guvernamentale. Filipe Carrera este profesor vizitator la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi și colaborează cu Junior Chamber International România prin filiera sa din Târgu Mureș,organizatie care a facilitat de-a lungul timpului intrarea cărților sale pe piața românească.