Okian iese în .com lansând o librărie online dedicată românilor din SUA

Comunicat de presă, Brașov, 2 decembrie 2013

Okian a lansat cu ocazia  festivalului de film românesc ”Making Waves” de la New York o librărie online dedicată exclusiv românilor din SUA.

Okian.com este începând de astăzi librăria din care românii de peste Atlantic vor putea achiziționa cărțile principalelor edituri autohtone cu plata online în dolari și livrare la domiciliul lor fără niciun efort suplimentar.

Cu o listă completă de titluri și posibilitatea de a solicita cărți în limba română care nu se găsesc pe site dar care ar putea fi găsite la furnizorii Okian, comenzile de pe okian.com care au o valoare mai mare de $49 vor beneficia de transport gratuit.

”Studiind piața americană, am descoperit că această nișă era destul de puțin acoperită. Pentru a cumpăra cărți românești în SUA, românii erau nevoiți fie să suporte costuri foarte mari de transport, fie să apeleze la apropiații care veneau în țară, declară Rares Benga, coordonatorul Okian.com, librăria românilor din Statele Unite ale Americii.

okian-com_4

Lansarea oficială a proiectului www.okian.com s-a făcut cu ocazia Festivalului Making Waves, desfăşurat la New York, cel mai important festival din SUA dedicat exclusiv cinematografiei româneşti. Festivalul este organizat de Romanian Film Initiative ]n parteneriat cu Film Society of Lincoln Center si Jacob Burns Film Center Festivalul și cuprinde cele mai bune producţii de film româneşti, documentare şi scurt-metraje şi include paneluri de discuţii, programe speciale sau lansări de cărţi. Evenimentul a avut loc între 29 noiembrie și 3 decembrie la Film Society of Lincoln Center in New York, urmând să se mute pe 5-10 decembrie la Jacob Burns Film Center in Pleasantville.

Alături de Okian.com, Okian.ro rămâne aceeași librărie de carte străină și autohtonă destinată pieței românești. De curând librăria Okian și-a lărgit portofoliul cu jocuri educative, board games și accesorii.

# Despre Okian Okian realizează comerţ cu carte străină și românească de peste 15 ani, fiind reprezentant în România al Pearson ELT, parte din cel mai mare grup educațional din lume, Pearson Education. # Despre Making Waves Pentru mai multe detalii consultați pagina  www.filmetc.org. Trailerul festivalului poate fi urmărit AICI. Broșura festivalului este disponibilă  AICI.