Pe locuri, fiți gata… Tips de Black Friday pe Okian.ro

It’s that time of the year again. Nu ne referim la Crăciun (deși se apropie și el, yey!) ci la Black Friday. Pentru echipa noastră, această perioadă este una dintre cele mai aglomerate dar ne ocupăm cu drag de pregătirea tuturor detaliilor și ofertelor :) Cu cât ne apropiem mai tare de finish, cu atât suntem mai nerăbdători să vă dezvăluim ce-am pregătit. Nu că am vrea să ne lăudăm, dar anul acesta ne-am întrecut pe noi înșine. Acum îți oferim doar un sneak peek pentru ofertele care urmează și îți dezvăluim câteva capitole din povestea noastră de Black Friday. P.S. Te poți aștepta la mult mai multe în ziua cu pricina.  [caption id="attachment_9490" align="aligncenter" width="500"]*wink-wink* *wink-wink*[/caption]

Capitolul 1- Cărți Super Hot

[caption id="attachment_9497" align="aligncenter" width="519"]*can't breathe* *can't breathe*[/caption] Sigur ai câteva titluri pe listă (dacă nu ai, îți recomandăm să te gândești din timp la ele) Tot ce putem să-ți spunem acum este că vei avea parte de prețuri speciale la mii și mii de cărți și că și cele mai căutate titluri ale momentului vor fi  super reduse de Black Friday. Empire of Storms, anyone?

Capitolul 2- Cărți  Oh so Fancy

[caption id="attachment_9495" align="aligncenter" width="260"]So pretty <3 So pretty <3[/caption] Edițiile de colecție ale cărților sunt mereu râvnite de către cititori, ceea ce e ușor de înțeles, la cât de frumoase sunt… Pride and Prejudice leatherbound ar fi un exemplu potrivit ca să înțelegi despre ce vorbim.

Capitolul 3- Cărți pentru prichindei

tumblr_nqnfx3azle1shiv3ro1_1280 Dacă ”vânezi” ceva lecturi faine pentru copii mici și mari, vei fi bucuros să afli că ai de unde alege. Matilda lui Roald Dahl este doar una dintre cărțile numai bune pentru prichindei. Povestea fetiței terorizate de Miss Trunchbull este iubită și apreciată de zeci de ani.

Capitolul 4- Cărți pentru fanii care iubesc seriile

*slay* Uneori iubești atât de mult o poveste încât ai vrea să nu se mai termine. Noi înțelegem asta prea bine așadar ne-am pregătit cu oferte și pentru serii și seturi. Întreaga serie ASOIAF este doar un exemplu :)

Capitolul 5- Cărți non-fictive

[caption id="attachment_9500" align="aligncenter" width="469"]Truth Truth[/caption] Amatorii de non-ficțiune vor putea să-și facă plinul de cărți  pe care să le devoreze și din care să învețe ceva nou. Zero to One de Peter Thiel este doar un exemplu însă te poți aștepta la o ofertă bogată pentru domenii precum business, marketing, psihologie, finanțe sau dezvoltare personală.

Capitolul 6- Jocuri pentru serile lungi de iarnă

[caption id="attachment_9493" align="aligncenter" width="500"]Play fair! Play fair![/caption] Vremea de afară deja ne încurajează să petrecem mai mult timp în casă. Pentru serile în care nu te pierzi în alte lumi prin intermediul cărților și ai chef să socializezi puțin îți recomandăm să alegi ceva jocuri interesante și să-ți inviți prietenii în vizită. Noi suntem îndrăgostiți de Monopoly Urzeala Tronurilor, un joc de Monopoly cu un twist în care gările sunt casele Baratheon, Lannister, Stark și Targaryen.

Capitolul 7- Accesorii Stylish

[caption id="attachment_9494" align="aligncenter" width="232"]Swooning Swooning[/caption] Nu puteam să trecem cu vederea accesoriile pentru cititori așadar vă propunem un tote bag super stylish cu al nostru drag Mr. Darcy, un tote care e și fashion statement și bookworm statement. Dacă ție nu ți-e drag Darcy, stai liniștit că vei avea și alte opțiuni de tote bags din pânză de calitate, numai bune pentru cărat cărți.

Capitolul 8- Relax a Little

[caption id="attachment_9492" align="aligncenter" width="500"]Colour away Colour away[/caption] Suntem mari fani ai cărților de colorat pentru adulți și credem în puterea lor terapeutică. Unde mai pui că  sunt atât de frumos ilustrate încât te fac să te simți precum cel mai mișto artist atunci când colorezi? Magical Jungle este cea mai recentă carte de colorat ilustrată de Johanna Basford și este plină de pagini care așteaptă să te transforme în artist.

Capitolul 9- Peek-a-boo Black Friday!

[caption id="attachment_9491" align="aligncenter" width="500"]Boo! Boo![/caption] Ți-am zis că nu îți vom dezvălui întreaga poveste acum. Ca să afli restul, nu rămâne decât să fii cu ochii pe noi pe social media și pe newsletter (dacă nu te-ai abonat, hurry up!Pregătește-ți wishlist-ul și bucură-te din plin de Black Friday:)