Saptamana 10 - 15 ianuarie

10 Ianuarie
19:00 - Curs de tango alături de instructorul Claudiu Glosaru. Înscrerile se fac pe www.libertango.ro sau la telefon  0745 165 256
11 Ianuarie
16:00 – Vernisajul expozitiei ”Carte” al grupului ArtOK si  prezentată de scriitorul Doru Munteanu Grupul ArtOK s-a înființat în ianuarie 2006. Din el fac parte artiști vizuali, din generații diferite care și-au propus să lucreze împreună și să ofere, la fiecare expoziție, un concept nou.
12 Ianuarie
17:00 – Lansarea cărții ”Anotimpul Vak” scrisă de Larisa Andrei. Prezintă: Andrei Bodiu, Ovidiu Moceanu și Radu-Ilarion Munteanu. Larisa Andrei s-a născut în 4 decembrie 1962, la Buzău. A absolvit în anul 1986 Facultatea de Mecanică a Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi în 2009 Facultatea de Litere a Universităţii „Transilvania” din Braşov, fiind în prezent masterand al acestei facultăţi. A tradus 8 volume din limbile engleză şi franceză, publicate la Editura Mix Braşov. Volumul de faţă, lansat în luna octombrie 2010 la Festivalul Internaţional de Cultură Ars Maris din Reghin, reprezintă debutul editorial în poezie al Larisei Andrei. Este un volum structurat în două părţi, Jurnalul unei perechi de aripi şi A treia zi în garnizoană, adunând versuri şi texte poetice în proză. Volumul a apărut la Editura Galaxia Gutenberg din Cluj în 2010, fiind ilustrat de tânărul artist plastic Andrei-Marius Varga. 17:o0 – Seara de povești alături de centrul Heidi. Alături de povestitor, sunt așteptați copii între 3 și 10 ani. Participarea este gratuită. 19:00 – Curs de tango
13 Ianuarie
18:30 – Dialogurile Credinței: Discuție pe tema ”Ascultare și smerenie în botezul Domnului” alături de Gheorghe Dănuț Benga.
14 Ianuarie
16:00 – 18:00Public speaking și Body language support group. Inscrierile se fac printr-un e-mail la office at rose-jobs punct ro. Trainer: Sorin Peligrad – Brasov 17:30 - Okiansophia - Tema: ”Religiile laice” alături de invitat drd. Bogdan Duca Domnul Bogdan Duca este  absolvent al Facultatii de Teologie ortodoxa din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta Licentiat in Teologie sistematica cu teza "Documentele dogmatice ale Conciliului Vatican II. O perspectiva ortodoxa" Student masterand in Stiinte politice (sectia in limba romana) la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti; pregateste o teza de disertatie pe tema Biserica Ortodoxa romana si clasa politica in postcomunism Specializari: Teologie politica si relatia dintre Biserica si Stat; Teologie sistematica si ecumenical; Istoria ideilor politice si filosofie politica.