Semne de carte cu dichis

Dacă stăm bine să ne gândim, au trecut deja trei ani (2010, 2011, 2012) de când desfășurăm acest concurs și de când se bucură clienții noștri de semnele voastre de carte. Evident că anul acesta vrem să ducem tradiția mai departe și să vă invităm la o nouă competiție.

Creativi sunteți chemați la apel!

Așadar, invităm clienții noștri (sau viitorii clienți) să își manifeste creativitatea printr-un semn de carte pe care îl concep de la zero și asupra căruia au toate drepturile de autor. O să alegem în primă fază 10 finaliști pentru ca mai apoi să alegem câștigătorii pentru trei premii: Marele premiu  - un cupon în valoare de 500 de lei Premii de consoloare - pentru locul II și III, câte un cupon de 100 de lei fiecare Concurs2013_MainImage Dacă v-am stârnit interesul, tot ce trebuie să faceți este să respectați următoarele specificații: - Semnul de carte trebuie să fie o creație personală, asta înseamnă că dețineți drepturile de autor pentru oricărui sistem grafic integrat în componența lui. - Obiectivul acestui semn de carte nu este acela de a face cunoscut brandul Okian ci mai degrabă să fie aproape și să se potrivească cu mottoul nostru: „Explore a world of knowledge” - Formatul aproximativ al semnului de carte: 180 mm x 50 mm (nu uitați de bleed de 3mm) / Rezoluție aproximativă: 2126 x 591 pixels / E important pentru noi să respectați aspectele de ordin grafic. Apreciem ideile voastre, dar vrem să le putem folosi. De aceea, la finalul competiției o să vă rugăm să ne trimiteți mai mult decât un jpg. - Logo-ul Okian, îl găsiți aici: ( logo okian )

Deadline și anunțarea câștigătorilor

Membrii echipei Okian (Bogdan Colceriu, Rareș Drăgan și Simona Leonte) vor alege câștigătorii competiției.  Creativii ce vor primi locul I, II și III ne vor trimite semnătura lor și semnele de carte vor fi tipărite cu copyrightul lor, altfel spus, îi vom face celebri :) Trebuie să ne trimiteți creațiile până la data de 13 noiembrie (pe adresa contact at okian.ro) și noi vom anunța câștigătorii o săptămână mai târziu (20 noiembrie). Așadar, așteptăm părerile voastre despre creații pe pagina de Facebook și pe Twitter. Cum avem noutăți, acolo le veți afla! Întrebări? Gata? Dăm drumul oficial la concurs :)