Și a fost Gaudeamus

E greu să scrii ceva despre Gaudeamus. De fapt cred că cel mai greu e să exprimi în cuvinte acea atmosferă și acele momente atât de intense. Într-un spațiu atât de mic s-au concentrat un număr atât de mare de oameni frumoși. Totul în legătură cu un subiect comun și în același timp extrem de valoros: cărțile. În consecință facem o trecere în revistă a lucrurilor care ne-au plăcut. Pe scurt Gaudeamus a însemnat:

Un spațiu generos și în același timp neîncăpător pentru energia pozitivă și numărul de artiști, scriitori, oameni de cultură, personalități care mai de care mai cunoscute.

O colaborare frumoasă și niște prieteni noi. Cei de la Euro Gsm au fost foarte simpatici și ne-au pus la dispoziție un Galaxy SIII pe care vizitatorii standului să testeze cele trei aplicații Grammar Lab.

Un stand potrivit pentru noile Grammar Lab și mulți tineri care au încercat să răspundă corect la toate întrebările aplicației pentru a primi premiul :)

Multe titluri la reducere, care mai de care mai frumoase și mai potrivite pentru tot felul de surprize plăcute.

Limonadă bună și o faptă bună făcută pentru spitalul Marie Curie. Mai multe informații despre „Limonada lui Iulian” găsiți aici.

Lansări de carte și evenimente pe gustul nostru (pentru cei care nu știu librăria noastră din Brașov este deseori gazda unor evenimente culturale).

Și (nu în ultimul rând) zâmbete și momente frumoase în echipă :)

Cu acest articol încheiem transmisiunea de la Gaudeamus cu gândul la următoarea ediție. Nouă ne-a plăcut și sperăm că și vouă v-a plăcut. Așteptăm ca de obicei mesajele voastre și să ne spuneți ce cărți v-ați cumpărat de la târg :)

librarul