Close x

Body of Work

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780956186980

168,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is an essential companion for young writers facing the long period of apprenticeship that lies ahead of them, with over 50 pieces by writers connected with Britain's most famous creative writing course, full of practical advice and fascinating anecdotes by and about figures such as Angus Wilson and Ian McEwan.

Mai multe informatii
Editura UEA Publishing Project
Dimensiuni 226 x 170 x 34
Data Publicarii 01/01/2011
Format Cartonata
Numar pagini 352
Descriere RO Acesta este un tovaras esential pentru scriitorii tineri care se confrunta cu lunga perioada de ucenicie care le sta in fata, cu peste 50 de piese ale scriitorilor legate de cel mai faimos curs de scriere creativa din Marea Britanie, plin de sfaturi practice si anecdote fascinante de si despre figuri precum Angus Wilson si Ian McEwan.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acesta este un tovaras esential pentru scriitorii tineri care se confrunta cu lunga perioada de ucenicie care le sta in fata, cu peste 50 de piese ale scriitorilor legate de cel mai faimos curs de scriere creativa din Marea Britanie, plin de sfaturi practice si anecdote fascinante de si despre figuri precum Angus Wilson si Ian McEwan.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Body of Work
Rating-ul dumneavoastra