Close x

British Museum: The Colouring Book of Cards and Envelopes: Fabulous Flowers and Perfect Patterns

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780857638625

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Get creative with this amazingly innovative colouring book, full of beautifully designed cards and envelopes to tear out and colour. Take inspiration from the museum objects themselves or get experimental - try unusual colours and different materials to make each card truly unique!

Mai multe informatii
Editura Nosy Crow Ltd
Dimensiuni 286 x 270 x 9
Data Publicarii 04/05/2017
Format Necartonata
Numar pagini 74
Descriere RO Fii creativ cu aceasta carte de colorat uimitor de inovatoare, plina de carti si plicuri frumos proiectate pentru a le rupe si a le colora. Inspirati-va insusi de obiectele muzeului sau experimentati - incercati culori neobisnuite si materiale diferite pentru a face fiecare carte cu adevarat unica!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Fii creativ cu aceasta carte de colorat uimitor de inovatoare, plina de carti si plicuri frumos proiectate pentru a le rupe si a le colora. Inspirati-va insusi de obiectele muzeului sau experimentati - incercati culori neobisnuite si materiale diferite pentru a face fiecare carte cu adevarat unica!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:British Museum: The Colouring Book of Cards and Envelopes: Fabulous Flowers and Perfect Patterns
Rating-ul dumneavoastra