Close x

Budapest


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781841623887

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Budapest City Guide - Award-winning guide with travel tips on everything from the best cafes and bakeries to bars and nightlife, day trips and historical sites. Also features shopping, accommodation and restaurants, language guide, art and music, museums, Castle Hill, downtown highlights, parliament, Danube cruises, Heroes' Square and City Park.

Mai multe informatii
Autor Phillips, Adrian / Scotchmer, Jo
Editura Bradt Travel Guides
Dimensiuni 195 x 125 x 16
Data Publicarii 19/12/2011
Format Necartonata
Numar pagini 336
Descriere RO Ghidul orasului Budapesta - Ghid premiat cu sfaturi de calatorie despre orice, de la cele mai bune cafenele si brutarii la baruri si viata de noapte, excursii de o zi si situri istorice. De asemenea, ofera cumparaturi, cazare si restaurante, ghid lingvistic, arta si muzica, muzee, Castelul Dealului, atractiile din centrul orasului, parlamentul, croaziere pe Dunare, Piata Eroilor si Parcul Orasului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ghidul orasului Budapesta - Ghid premiat cu sfaturi de calatorie despre orice, de la cele mai bune cafenele si brutarii la baruri si viata de noapte, excursii de o zi si situri istorice. De asemenea, ofera cumparaturi, cazare si restaurante, ghid lingvistic, arta si muzica, muzee, Castelul Dealului, atractiile din centrul orasului, parlamentul, croaziere pe Dunare, Piata Eroilor si Parcul Orasului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Budapest
Rating-ul dumneavoastra