Close x

Cape Town City Guide for Design Lovers


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783982114842

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Cape Town City Guide for Design Lovers is a curated selection of Travel Colours' favourite places to 'sleep, eat, drink, shop and explore'. From serious coffee culture to farm markets, this guide will tempt you away from the tourist hubs to discover some of Cape Town's hidden gems.

Mai multe informatii
Autor Travel Colours
Editura MAIRDUMONT GmbH & Co. KG
Dimensiuni 150 x 209 x 17
Data Publicarii 16/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 224
Descriere RO Cape Town City Guide for Design Lovers este o selectie organizata de locurile preferate de Travel Colors pentru a „dormi, manca, bea, face cumparaturi si explora”. De la cultura serioasa a cafelei pana la pietele agricole, acest ghid va va ispiti departe de centrele turistice pentru a descoperi cateva dintre pietrele ascunse din Cape Town.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cape Town City Guide for Design Lovers este o selectie organizata de locurile preferate de Travel Colors pentru a „dormi, manca, bea, face cumparaturi si explora”. De la cultura serioasa a cafelei pana la pietele agricole, acest ghid va va ispiti departe de centrele turistice pentru a descoperi cateva dintre pietrele ascunse din Cape Town.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cape Town City Guide for Design Lovers
Rating-ul dumneavoastra