Close x

Ceredigion and Snowdonia Coast Paths

Autor: Jones, John B

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781852847388

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
As part of the Wales Coast Path, the Ceredigion Coast Path and Snowdonia Coast Path trace a curve of 233km (145 miles) of coastal and inland walking down Cardigan Bay. This guidebook describes a 16-stage guide to the walk from Porthmadog to St Dogmaels covering the trail between the Lleyn Peninsula and the Pembrokeshire Coast Path.

Mai multe informatii
Autor Jones, John B
Editura Cicerone Press
Dimensiuni 118 x 172 x 10
Data Publicarii 09/04/2014
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Ca parte a Caii Coastei Tarii Galilor, Calea Coastei Ceredigion si Calea Coastei Snowdonia traseaza o curba de 233 km (145 mile) de coasta si de interior, mergand pe Cardigan Bay. Acest ghid descrie un ghid de 16 etape pentru plimbarea de la Porthmadog la St Dogmaels, acoperind traseul dintre Peninsula Lleyn si Calea Coastei Pembrokeshire.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ca parte a Caii Coastei Tarii Galilor, Calea Coastei Ceredigion si Calea Coastei Snowdonia traseaza o curba de 233 km (145 mile) de coasta si de interior, mergand pe Cardigan Bay. Acest ghid descrie un ghid de 16 etape pentru plimbarea de la Porthmadog la St Dogmaels, acoperind traseul dintre Peninsula Lleyn si Calea Coastei Pembrokeshire.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ceredigion and Snowdonia Coast Paths
Rating-ul dumneavoastra