Close x

Chamberlain and Appeasement


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780333417133

210,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book provides a fresh and original approach to a controversial episode in British history, Chamberlain's policy of 'appeasement' towards Hitler's Germany.

Mai multe informatii
Autor Parker, Robert
Editura Macmillan Education UK
Dimensiuni 216 x 138 x 24
Data Publicarii 07/10/1993
Format Necartonata
Numar pagini 394
Descriere RO Aceasta carte ofera o abordare proaspata si originala a unui episod controversat din istoria britanica, politica lui Chamberlain de „calmare” fata de Germania lui Hitler. Scris direct din surse primare de arhiva, relatarea lui Alastair Parker ofera studentilor noi perspective asupra omului care a dominat procesul de elaborare a politicii britanice inainte si dupa „triumful” sau la München in septembrie 1938 - Neville Chamberlain.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte ofera o abordare proaspata si originala a unui episod controversat din istoria britanica, politica lui Chamberlain de „calmare” fata de Germania lui Hitler. Scris direct din surse primare de arhiva, relatarea lui Alastair Parker ofera studentilor noi perspective asupra omului care a dominat procesul de elaborare a politicii britanice inainte si dupa „triumful” sau la München in septembrie 1938 - Neville Chamberlain.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Chamberlain and Appeasement
Rating-ul dumneavoastra