Close x

Collaborative Helping


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781118567630

216,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book outlines a clear map for dealing with the complex and often ambiguous situations encountered by those working in supportive services. Drawing from numerous interviews with frontline helpers and people seeking help, this resource uses stories to introduce and illustrate core ideas and practices.

Mai multe informatii
Autor Madsen, William C. / Gillespie, Kevin
Editura John Wiley & Sons Inc
Dimensiuni 253 x 178 x 16
Data Publicarii 28/03/2014
Format Necartonata
Numar pagini 240
Descriere RO Aceasta carte prezinta o harta clara pentru a face fata situatiilor complexe si adesea ambigue intalnite de cei care lucreaza in servicii de sprijin. Pornind de la numeroase interviuri cu asistenti din prima linie si persoane care cauta ajutor, aceasta resursa foloseste povesti pentru a introduce si ilustra idei si practici de baza.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte prezinta o harta clara pentru a face fata situatiilor complexe si adesea ambigue intalnite de cei care lucreaza in servicii de sprijin. Pornind de la numeroase interviuri cu asistenti din prima linie si persoane care cauta ajutor, aceasta resursa foloseste povesti pentru a introduce si ilustra idei si practici de baza.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Collaborative Helping
Rating-ul dumneavoastra