Close x

Collecting Across Cultures

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780812222203

162,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Authored by historians, art historians, and historians of science working in the United States, Europe, and South America, each of the fourteen essays in Collecting Across Cultures explores a specific aspect of the history of collecting, collections, or collectors in the early modern period.

Mai multe informatii
Editura University of Pennsylvania Press
Dimensiuni 256 x 181 x 22
Data Publicarii 05/06/2013
Format Necartonata
Numar pagini 392
Descriere RO Scris de istorici, istorici de arta si istorici ai stiintei care lucreaza in Statele Unite, Europa si America de Sud, fiecare dintre cele paisprezece eseuri din Colectionarea intre culturi exploreaza un aspect specific al istoriei colectionarii, colectiilor sau colectionarilor de la inceputurile moderne perioada.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Scris de istorici, istorici de arta si istorici ai stiintei care lucreaza in Statele Unite, Europa si America de Sud, fiecare dintre cele paisprezece eseuri din Colectionarea intre culturi exploreaza un aspect specific al istoriei colectionarii, colectiilor sau colectionarilor de la inceputurile moderne perioada.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Collecting Across Cultures
Rating-ul dumneavoastra