Close x

Competitiveness, Organizational Management, and Governance in Family Firms

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799816553

1.315,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A reference source that makes a clear distinction between the separation of ownership and management, on the one hand, and the institutional development of family governance instruments, on the other, to help uncover the asymmetric effects of these two choices.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 370
Descriere RO O sursa de referinta care face o distinctie clara intre separarea proprietatii si management, pe de o parte, si dezvoltarea institutionala a instrumentelor de guvernanta a familiei, pe de alta parte, pentru a ajuta la descoperirea efectelor asimetrice ale acestor doua optiuni.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O sursa de referinta care face o distinctie clara intre separarea proprietatii si management, pe de o parte, si dezvoltarea institutionala a instrumentelor de guvernanta a familiei, pe de alta parte, pentru a ajuta la descoperirea efectelor asimetrice ale acestor doua optiuni.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Competitiveness, Organizational Management, and Governance in Family Firms
Rating-ul dumneavoastra