Close x

Complete Preliminary Teacher's Book with Downloadable Resource Pack (Class Audio and Teacher's Photocopiable Worksheets)

Autor: Fricker, Rod

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781108399586

152,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This Teacher's Book contains detailed teacher's notes, answer key and extra teaching ideas. The Downloadable Resource pack includes Class Audio, access to B1 Preliminary for Schools Speaking Test Videos, and worksheets containing extra skills practice for the exam and extension skills work to stretch students further.

Mai multe informatii
Autor Fricker, Rod
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 219 x 274 x 10
Data Publicarii 23/05/2019
Format Mixed media product
Numar pagini 144
Descriere RO Aceasta carte a profesorului contine note detaliate ale profesorului, cheie de raspuns si idei de predare suplimentare. Pachetul de resurse care pot fi descarcate include Audio de clasa, acces la videoclipuri preliminare B1 pentru scoli care vorbesc si fise de lucru care contin abilitati suplimentare pentru examen si lucrul pentru abilitati de extindere pentru a-i indeparta pe elevi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte a profesorului contine note detaliate ale profesorului, cheie de raspuns si idei de predare suplimentare. Pachetul de resurse care pot fi descarcate include Audio de clasa, acces la videoclipuri preliminare B1 pentru scoli care vorbesc si fise de lucru care contin abilitati suplimentare pentru examen si lucrul pentru abilitati de extindere pentru a-i indeparta pe elevi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Complete Preliminary Teacher's Book with Downloadable Resource Pack (Class Audio and Teacher's Photocopiable Worksheets)
Rating-ul dumneavoastra