Close x

Conflict Resolution

Autor: Dana, Daniel

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780071364317

83,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Successful management depends on the ability to quickly and effectively manage conflicts. This book includes hands-on information for effectively communicating with employees, disciplining and even terminating employees, understanding and using organizational politics, and more.

Mai multe informatii
Autor Dana, Daniel
Editura McGraw-Hill Education - Europe
Dimensiuni 228 x 154 x 14
Data Publicarii 01/11/2000
Format Necartonata
Numar pagini 192
Descriere RO Gestionarea cu succes depinde de capacitatea de a gestiona rapid si eficient conflictele. Aceasta carte include informatii practice pentru comunicarea eficienta cu angajatii, disciplinarea si chiar incetarea angajatilor, intelegerea si utilizarea politicii organizationale si multe altele.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Gestionarea cu succes depinde de capacitatea de a gestiona rapid si eficient conflictele. Aceasta carte include informatii practice pentru comunicarea eficienta cu angajatii, disciplinarea si chiar incetarea angajatilor, intelegerea si utilizarea politicii organizationale si multe altele.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Conflict Resolution
Rating-ul dumneavoastra