Close x

Conservation and Repair of Bells and Bellframes


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780715142509

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A revised and updated 2nd edition of this Council for the Care of Churches title providing advice on the conservation of historic bells, bellframes and fittings. The book provides workable guidelines that balance the needs of conservation and bellringing practice.

Mai multe informatii
Autor Council for the Care of Churches
Editura Church House Publishing
Dimensiuni 149 x 211 x 3
Data Publicarii 31/05/2011
Format Necartonata
Numar pagini 42
Descriere RO O editie a doua revizuita si actualizata a acestui titlu al Consiliului pentru ingrijirea bisericilor, care ofera sfaturi cu privire la conservarea clopotelor, a clopotelor si a accesoriilor istorice. Cartea ofera indrumari viabile care echilibreaza nevoile de conservare si practica de clopotnita.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O editie a doua revizuita si actualizata a acestui titlu al Consiliului pentru ingrijirea bisericilor, care ofera sfaturi cu privire la conservarea clopotelor, a clopotelor si a accesoriilor istorice. Cartea ofera indrumari viabile care echilibreaza nevoile de conservare si practica de clopotnita.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Conservation and Repair of Bells and Bellframes
Rating-ul dumneavoastra