Close x

Count with Little Fish

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781536200249

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Join the irrepressible Little Fish and count from one to ten in a deep-sea delight from the creator of Maisy.

First there's just one fish -- Little Fish -- under the sea. But not for long: here come two fin-fin fish, three counting fish, and four flying fish. And can you imagine who else? Shy fish and scary fish, tiny fish and funny fish. With her fantastical celebration of color and patterns, Lucy Cousins makes the counting swim right along.

Mai multe informatii
Editura Candlewick Press
Dimensiuni 159 x 158 x 15
Data Publicarii 01/01/1900
Descriere RO Alaturati-va irepresionabilului Peste Mic si numarati de la unu la zece intr-o incantare de mare adancime de la creatorul Maisy. In primul rand, exista doar un peste - Pestisorul - sub mare. Dar nu pentru mult timp: aici vin doi pesti cu aripioare, trei pesti cu numarare si patru pesti zburatori.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Alaturati-va irepresionabilului Peste Mic si numarati de la unu la zece intr-o incantare de mare adancime de la creatorul Maisy. In primul rand, exista doar un peste - Pestisorul - sub mare. Dar nu pentru mult timp: aici vin doi pesti cu aripioare, trei pesti cu numarare si patru pesti zburatori.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Count with Little Fish
Rating-ul dumneavoastra