Close x

Creating a Positive Learning Environment

Autor: Mackay, Jenny

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780190318901

150,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book provides students with both the theoretical and practical applications of classroom management principles necessary for new teachers to make professional decisions in the classroom. The focus is on creating an engaging classroom environment and on positive behaviour interventions and support, including the evidence-based practices crucial to effective classroom management.

Mai multe informatii
Autor Mackay, Jenny
Editura Oxford University Press Australia
Dimensiuni 241 x 188 x 12
Data Publicarii 06/11/2019
Format Necartonata
Numar pagini 200
Descriere RO Aceasta carte ofera studentilor atat aplicatiile teoretice, cat si cele practice ale principiilor de gestionare a salii de clasa necesare pentru ca noii profesori sa ia decizii profesionale in clasa. Accentul se pune pe crearea unui mediu de clasa antrenant si pe interventii si sprijin comportament pozitiv, inclusiv practicile bazate pe dovezi cruciale pentru un management eficient al clasei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte ofera studentilor atat aplicatiile teoretice, cat si cele practice ale principiilor de gestionare a salii de clasa necesare pentru ca noii profesori sa ia decizii profesionale in clasa. Accentul se pune pe crearea unui mediu de clasa antrenant si pe interventii si sprijin comportament pozitiv, inclusiv practicile bazate pe dovezi cruciale pentru un management eficient al clasei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Creating a Positive Learning Environment
Rating-ul dumneavoastra