Close x

Crossing Jerusalem


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781906598822

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Jerusalem is not an ordinary city. This book is both a portrait of a spiritual Jerusalem, and a recounting of the effect the city has on the spirit of one visitor who discovers its ongoing distress and, though sceptical of religion, he discovers some sort of spirituality in himself.

Mai multe informatii
Autor Woodsworth, Nicholas
Editura The Armchair Traveller at the Bookhaus
Dimensiuni 196 x 132 x 24
Data Publicarii 31/08/2010
Format Necartonata
Numar pagini 320
Descriere RO Ierusalimul nu este un oras obisnuit. Aceasta carte este atat un portret al unui Ierusalim spiritual, cat si o relatare a efectului pe care orasul il are asupra spiritului unui vizitator care isi descopera suferinta continua si, desi sceptic fata de religie, el descopera un fel de spiritualitate in sine.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ierusalimul nu este un oras obisnuit. Aceasta carte este atat un portret al unui Ierusalim spiritual, cat si o relatare a efectului pe care orasul il are asupra spiritului unui vizitator care isi descopera suferinta continua si, desi sceptic fata de religie, el descopera un fel de spiritualitate in sine.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Crossing Jerusalem
Rating-ul dumneavoastra