Close x

Cursed Sea


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780062491398

Pret standard 47,99 RON
(-25%)

Pret special 35,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
And with time running out, Wil must navigate the dangerous secrets within her family to find the truth.Nothing goes as planned, and suddenly Wil and her allies are fighting for their lives as the Southern king is out to ensure neither of his children will survive to take the throne.

Mai multe informatii
Autor DeStefano, Lauren
Editura HarperCollins Publishers Inc
Dimensiuni 134 x 204 x 27
Data Publicarii 16/04/2020
Format Necartonata
Numar pagini 400
Descriere RO Si, cu timpul expirat, Wil trebuie sa navigheze in secretele periculoase din familia ei pentru a gasi adevarul. Nimic nu merge asa cum s-a planificat si dintr-o data Wil si aliatii ei se lupta pentru viata lor, deoarece regele sudic este afara pentru a se asigura ca niciunul dintre copiii sai nu va supravietui. a lua tronul.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Si, cu timpul expirat, Wil trebuie sa navigheze in secretele periculoase din familia ei pentru a gasi adevarul. Nimic nu merge asa cum s-a planificat si dintr-o data Wil si aliatii ei se lupta pentru viata lor, deoarece regele sudic este afara pentru a se asigura ca niciunul dintre copiii sai nu va supravietui. a lua tronul.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Cursed Sea
Rating-ul dumneavoastra