Close x

Definitive Handbook of Business Continuity Management

Autor: Hiles, Andrew

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780470670149

228,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
With a pedigree going back over ten years, The Definitive Handbook of Business Continuity Management can rightly claim to be a classic guide to business risk management and contingency planning, with a style that makes it accessible to all business managers.

Mai multe informatii
Autor Hiles, Andrew
Editura John Wiley & Sons Inc
Dimensiuni 248 x 175 x 51
Data Publicarii 22/10/2010
Format Cartonata
Numar pagini 832
Descriere RO Cu un pedigree care se intoarce de peste zece ani, The Definitive Handbook of Business Continuity Management se poate pretinde, pe buna dreptate, ca este un ghid clasic pentru gestionarea riscurilor de afaceri si planificarea de urgenta, cu un stil care il face accesibil tuturor managerilor de afaceri.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cu un pedigree care se intoarce de peste zece ani, The Definitive Handbook of Business Continuity Management se poate pretinde, pe buna dreptate, ca este un ghid clasic pentru gestionarea riscurilor de afaceri si planificarea de urgenta, cu un stil care il face accesibil tuturor managerilor de afaceri.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Definitive Handbook of Business Continuity Management
Rating-ul dumneavoastra