Close x

Designed Leadership


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780231173131

132,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The strategic-design scholar and urban-systems designer Moura Quayle shares her plan for integrating design and leadership, translating processes, principles, and practices from years of experience into tools of change for professional leaders. Designed Leadership uses field-tested examples to teach high-level thinking, theorizing, and practicing.

Mai multe informatii
Autor Quayle, Moura (Professor, Strategic Design)
Editura Columbia University Press
Dimensiuni 145 x 222 x 13
Data Publicarii 16/07/2019
Format Necartonata
Numar pagini 240
Descriere RO Savantul in proiectarea strategica si proiectantul de sisteme urbane, Moura Quayle, impartaseste planul sau de integrare a designului si leadershipului, traducerea proceselor, principiilor si practicilor din anii de experienta in instrumente de schimbare pentru liderii profesionisti. Leadership-ul proiectat foloseste exemple testate pe teren pentru a preda gandirea, teoretizarea si exersarea la nivel inalt.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Savantul in proiectarea strategica si proiectantul de sisteme urbane, Moura Quayle, impartaseste planul sau de integrare a designului si leadershipului, traducerea proceselor, principiilor si practicilor din anii de experienta in instrumente de schimbare pentru liderii profesionisti. Leadership-ul proiectat foloseste exemple testate pe teren pentru a preda gandirea, teoretizarea si exersarea la nivel inalt.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Designed Leadership
Rating-ul dumneavoastra