Domestic Violence/Strangulation Assessment


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 28/02/2021)
SKU:
9781936590834

689.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Evaluarea violentei domestice si a strangularii non-fatale ii va invata pe cititori limbajul metodelor de evaluare bazate pe dovezi de ingrijire a pacientilor cu strangulare. Este conceput pentru a standardiza nomenclatura anatomica, in ceea ce priveste capul si gatul, atat pentru examinatorii de asistenti sexuali noi si experimentati (SANE), cat si pentru examinatorii judiciari de asalt sexual (SAFE), primii respondenti, rezidenti medicali si medici, studenti care alapteaza si asistente medicale, inclusiv asistente moase, asistente medicale medicale, asistente medicale pediatrice si asistente medicale medicale. Zece noi studii de caz de strangulare cu o istorie clara, reprezentare fotografica si confirmarea reperelor anatomice si a leziunilor, impreuna cu discutii despre conditiile existente si influenta, identificarea prejudiciului, tehnici de colectare bazate pe dovezi si tratament bazat pe standardele actuale de practica.