Close x

E-Commerce

Autor: Joseph, P.T.

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/12/2019)

SKU:
9789389347272

159,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Presents the latest information on e-commerce - concepts, models, strategies, and techniques that can be used to build useful e-commerce applications. The book features comprehensive and diverse case studies and data on multinational companies showing success and failure of their Web-based electronic business models.

Mai multe informatii
Autor Joseph, P.T.
Editura PHI Learning
Data Publicarii 30/12/2019
Format Necartonata
Numar pagini 572
Descriere RO Prezinta cele mai recente informatii despre comertul electronic - concepte, modele, strategii si tehnici care pot fi utilizate pentru a construi aplicatii utile de comert electronic. Cartea contine studii de caz cuprinzatoare si diverse si date despre companii multinationale care arata succesul si esecul modelelor lor de afaceri electronice bazate pe web.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prezinta cele mai recente informatii despre comertul electronic - concepte, modele, strategii si tehnici care pot fi utilizate pentru a construi aplicatii utile de comert electronic. Cartea contine studii de caz cuprinzatoare si diverse si date despre companii multinationale care arata succesul si esecul modelelor lor de afaceri electronice bazate pe web.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:E-Commerce
Rating-ul dumneavoastra