Close x

Edexcel A Level Maths: Year 1 + Year 2 Statistics Student Workbook

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198413295

44,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This Student Workbook provides supplementary support and practice for the statistics topics in Edexcel's new linear specification. The Workbook provides focussed revision sections, extensive exam practice and guidance on Edexcel's 'Large dataset' (a new exam requirement from 2018). Full step-by-step solutions are provided online.

Mai multe informatii
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 298 x 210 x 7
Data Publicarii 07/09/2017
Format Necartonata
Numar pagini 104
Descriere RO Aceasta carte de lucru pentru studenti ofera suport suplimentar si practica pentru subiectele statistice din noua specificatie liniara a lui Edexcel. Manualul de lucru ofera sectiuni de revizuire focalizate, practici ample de examinare si indrumari despre „Setul mare de date” al lui Edexcel (o noua cerinta de examen din 2018).
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte de lucru pentru studenti ofera suport suplimentar si practica pentru subiectele statistice din noua specificatie liniara a lui Edexcel. Manualul de lucru ofera sectiuni de revizuire focalizate, practici ample de examinare si indrumari despre „Setul mare de date” al lui Edexcel (o noua cerinta de examen din 2018).
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Edexcel A Level Maths: Year 1 + Year 2 Statistics Student Workbook
Rating-ul dumneavoastra