Close x

Egypt


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780719079542

482,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The book is a treatment of the British colony in Egypt from the eighteenth century to the end of the twentieth century, revealing deep-seated cultural and economic links, while also considering how the mundane concerns of ordinary colonials fared in a strategically vital imperial base, with all its attendant complications. -- .

Mai multe informatii
Autor Whidden, James
Editura Manchester University Press
Dimensiuni 240 x 161 x 23
Data Publicarii 15/06/2017
Format Cartonata
Numar pagini 240
Descriere RO Cartea este un tratament al coloniei britanice din Egipt din secolul al XVIII-lea pana la sfarsitul secolului al XX-lea, dezvaluind legaturi culturale si economice adanci, luand in considerare, de asemenea, modul in care preocuparile lumesti ale colonistilor obisnuiti se descurcau intr-o baza imperiala strategica vitala, cu toate complicatiile sale insotitoare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cartea este un tratament al coloniei britanice din Egipt din secolul al XVIII-lea pana la sfarsitul secolului al XX-lea, dezvaluind legaturi culturale si economice adanci, luand in considerare, de asemenea, modul in care preocuparile lumesti ale colonistilor obisnuiti se descurcau intr-o baza imperiala strategica vitala, cu toate complicatiile sale insotitoare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Egypt
Rating-ul dumneavoastra