Close x

Ellie's Golden Fables

Autor: Adel, Ellie

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781907732782

65,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Ellie's Golden Fables are a remarkable and imaginative account of the past, present and future of the universe according to the author's inner voice. A sequence of thirty stories, each fable is built around a different animal, conveying that animal's spiritual character and place in the scheme of creation.

Mai multe informatii
Autor Adel, Ellie
Editura Melrose Books
Dimensiuni 210 x 150 x 7
Data Publicarii 29/02/2012
Format Necartonata
Numar pagini 108
Descriere RO Fabulele de aur ale lui Ellie sunt o relatare remarcabila si imaginativa a trecutului, prezentului si viitorului universului, conform vocii interioare a autorului. O succesiune de treizeci de povesti, fiecare fabula este construita in jurul unui animal diferit, transmitand caracterul spiritual al acestuia si locul in schema creatiei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Fabulele de aur ale lui Ellie sunt o relatare remarcabila si imaginativa a trecutului, prezentului si viitorului universului, conform vocii interioare a autorului. O succesiune de treizeci de povesti, fiecare fabula este construita in jurul unui animal diferit, transmitand caracterul spiritual al acestuia si locul in schema creatiei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ellie's Golden Fables
Rating-ul dumneavoastra