Close x

Empire of Friends


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781501735578

240,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The familiar story of Soviet power in Cold War Eastern Europe focuses on political repression and military force. But in Empire of Friends, Rachel Applebaum shows how the Soviet Union simultaneously promoted a policy of transnational friendship with its Eastern Bloc satellites to create a cohesive socialist world. This friendship project...

Mai multe informatii
Autor Applebaum, Rachel
Editura Cornell University Press
Dimensiuni 222 x 141 x 33
Data Publicarii 15/04/2019
Format Cartonata
Numar pagini 294
Descriere RO Povestea familiara a puterii sovietice in Razboiul Rece din Europa de Est se concentreaza pe represiunea politica si forta militara. Dar in Empire of Friends, Rachel Applebaum arata cum Uniunea Sovietica a promovat simultan o politica de prietenie transnationala cu satelitii sai din Blocul de Est pentru a crea o lume socialista coeziva.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Povestea familiara a puterii sovietice in Razboiul Rece din Europa de Est se concentreaza pe represiunea politica si forta militara. Dar in Empire of Friends, Rachel Applebaum arata cum Uniunea Sovietica a promovat simultan o politica de prietenie transnationala cu satelitii sai din Blocul de Est pentru a crea o lume socialista coeziva.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Empire of Friends
Rating-ul dumneavoastra